Известие

Collapse
No announcement yet.

От нормален ключ - към сгъваем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От нормален ключ - към сгъваем

Здравейте колеги .Някой сменял ли е ключ с чип от Алфа 156 ,2000г с оригинален сгъваем ключ от по нова година 2005,2006. Разликата е в нареза на самия ключ единия е на пластина (сгъваемия) .Значи смяна на патрони но с чипа какво става? Платките в ключа да ли са съвместими? Итересувам се от вариант само с оригинални ключове.
    CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
    Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Новите ключове са код 3 и чипа е различен от този при код 2.Кото габарити на платката обаче,не знам как стои въпроса.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Никой ли не е правил тази процедура? Най просто казано .Имам две коли с разични те ключове какво трябва да се прехвърли от тази със сгъваемия ключ на тази с червения.
      Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Никой ли незнае?

Comment

???

Comment

Що не ги отвориш и двата ключа и да погледнеш как стоят нещата?
            Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
            Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Само дето новия ключ не е от 2003- , щото аз съм 2000 година и съм с сгъваемия ключ . Продадох и един сгъваем на един колега с червения и той си го направи .Мисля ,че няма проблем да се подменят чиповете

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                Само дето новия ключ не е от 2003- , щото аз съм 2000 година и съм с сгъваемия ключ . Продадох и един сгъваем на един колега с червения и той си го направи .Мисля ,че няма проблем да се подменят чиповете
                Чиповете са с една и съща форма , не е проблем да се сменят .Проблема е в ключа.Различни са нарезите ,сгъваемия е на плочка и патрона е различен не може да се пренареди по стария ( червения ключ)

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
                  Чиповете са с една и съща форма , не е проблем да се сменят .Проблема е в ключа.Различни са нарезите ,сгъваемия е на плочка и патрона е различен не може да се пренареди по стария ( червения ключ)
                  Ако имаш предвид металното по ключа, моя не е като на фейса - с улеи(като на опелите ) ами е на зъби - като червения ключ.
                  Обаче е сгъваем и е с двете копчета - за отключване на вратите и на багажника

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                  X