Здравейте колеги .Някой сменял ли е ключ с чип от Алфа 156 ,2000г с оригинален сгъваем ключ от по нова година 2005,2006. Разликата е в нареза на самия ключ единия е на пластина (сгъваемия) .Значи смяна на патрони но с чипа какво става? Платките в ключа да ли са съвместими? Итересувам се от вариант само с оригинални ключове.
Известие
Collapse
No announcement yet.
От нормален ключ - към сгъваем
Collapse
X
-
Никой ли не е правил тази процедура? Най просто казано .Имам две коли с разични те ключове какво трябва да се прехвърли от тази със сгъваемия ключ на тази с червения.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеСамо дето новия ключ не е от 2003- , щото аз съм 2000 година и съм с сгъваемия ключ . Продадох и един сгъваем на един колега с червения и той си го направи .Мисля ,че няма проблем да се подменят чиповетеCUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеЧиповете са с една и съща форма , не е проблем да се сменят .Проблема е в ключа.Различни са нарезите ,сгъваемия е на плочка и патрона е различен не може да се пренареди по стария ( червения ключ)
Обаче е сгъваем и е с двете копчета - за отключване на вратите и на багажника
Comment
Comment